İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Beden ve Ruh sağlığınız bizim için önemlidir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, eğitim-öğretim sürecinde, çağın gereklerine uygun teknolojiyi en iyi şekilde kullanan, gelişim ve değişime açık, almış olduğu sağlık bilgilerini sahada uygulayabilen, disiplinli, çalışkan, yüreği sevgi dolu, hasta haklarına saygılı, dil, din, ırk ayırmadan en üst düzeyde sağlık hizmeti verebilecek bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılında Mezopotamya Anadolu Lisesi bünyesinde başlamıştır. İkinci dönemin ortasında Ana Binasına taşınmıştır. Kurumumuzun temizliğine ve sağlıklı bir ortam olması büyük önem vermekteyiz. İlçemizde yüksek puan ile Beyaz Bayrak sahibi olmuştur. Kurumumuz gerek Beslenme Dostu Okul Projesinde 100 tam puan alarak Mardin genelinde en yüksek puanı almıştır. Kurumumuz performans değerlendirmelerinde 672 puan alarak Mardin genelinde en yüksek puanı alan okul olmuştur.

Saatler: 07:50-15:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi bulunmamaktadır. Öğrenciler ise özel servisler ile ulaşımı sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - ........çalışmıyor

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ibnisina.meb.k12.tr

Adres - AŞİTİ MAH 5.CAD NO23 TOKİ ARKASI KIZILTEPE

Öğretmen :42
Öğrenci :686
Derslik :18
Atölye-İşlik :3
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4360
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kızıltepe TOKİ Yerleşim Bölgesi

Adres - AŞİTİ MAH 5.CAD NO23 TOKİ ARKASI KIZILTEPE

Ulaşım Toki Bölgesinde ikametgah edenler için yürüme mesafesinde Kızıltepe´de ikametgah edenler kendi araçları ile ya da şehir içi halk otobüsleri ile arka caddeye kadar gelebilmekteler Mardin´de ikametgah edenler kendi araçları ile ya da Mardin-Kızıltepe arası çalışan ulaşım araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. (Ford Truck Servisinin karşısındaki yoldan 1 km ileride )

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 12 km uzaklıkta olup ilçe merkezine 8 km uzaklıkta bulunan Toki Yerleşim Bölgesinin içerisinde yer almaktadır.